Salam nak tanye ,,ap tanda kita ngandung lelaki? Sye dh scan 3 kali ngan doktor setakat ni kputusan

Tapi bile org2 tengok perut saye bulat mesti kate perempuan,,,x thu yg mne betul...sekarang tengah ngandung 39minggu1hari...kalau ngandung anak laki ad ke sampai 39 weeks keatas???#firstbaby #ingintahu #firstmom #thanku

3 Balas

bila scan dr kata apa? tanda tu semua ikut org jgk. setiap org tak sama so takleh caye sgt

2y ago

stkt ni kputusan laki