baby35week & first bby

Baby day-23.. Alhamdulillah selamat bersalin walaupun tak ckup bulan.. Allah permudahkan urusan.. Alhamdulillah bby dah semakin sihat.. Harap bby sentiasa sihat n dilindungi oleh Allah.. mama and abah love u my little prince.. #babyboy #2.13kg #35week #acapjr #ashrajr #syukurselalu #stayhome

baby35week & first bby
43 Balas

Terima kasih semua.. tahniah n selamat berpantang juga pd yg sdh selamat bersalin n semoga ibu n bby sentiasa sihat.. yg sedang menunggu hari dan tgh menunggu nak bersalin sy doakan semua dipermudahkan urusan dan selamat ibu n bby.. kpd yg menunggu khdiran chaya mata sy doakan semoga Allah kurniakan chya mata.. semoga kita semua dilindungi dri wabak yg sdang melanda negara ini..

Tahniah sis. Selamat berpantang ye. Macam mana sis terasa nak bersalin ye? Sebab sekarang saya 33 week rasa tak sedap badan je, anak 1st ni tak tahu sangat nak bsalin rasa cemana hehe

Alhamdulillah selamat berpantang la buat kite sis. Hehehe😁. Semoga baby & sis sihat walafiat, & baby cepat membesar dengan baik. Aaaamiinnnn3. 💓🖑🖐

Tahniah dan selamat berpantang sis.... Bby lhir 35w sbb apa ya?bby msuk nicu x sis. Sy pon 35w4d. Now admit sbb ada contraction.

4y ago

Ooo..sama macam sy sis, pre-eclampsia,bby sy lahir 35minggu 6hari. Skrg bby sy 4 bln,makin bambam. Moga baby membesar dgn sihat hendakNya.

Alhamdulillah syukur kepada Allah.. Baby kena tahan ward x dear... Sy pon risau dah baru 32w tapi badan dah x sedap..

Alhamdulilah Saya Pon Masa first baby 32weeks..scond baby 35 weeks je alhamdulilah sihat skrg pregy yg3 ..

Terima kasih semua.. ☺️Harap semua sentiasa dimurahkan rezeki dan dilindungi oleh Allah..Ammiin..

Tahniah sis 😇🤲 semoga selalu dalam lindungan Allah 😍😇🤲

Alhamdulillah.. Semoga baby sihat sentiasa. Selamat berpantang sis..

Tahniah mommy.. alololo comelnye tangn dia.. selamat berpantang 🤗