Perut masih belum nampak

Hi TAP! nak tanya, normal ke kalau 4 bulan preggy but baby bump still tak nampak. Nampak macam biasa. Nervous pulak saya sebab saya 1st time mom #ingintahu #SeriusTanya

63 Balas

Saya dah 8 bulan nak masuk 9 bulan. Tak Nampak pun baby bump. Sampai orang tanya betul ke pregnant 🥹tapi saya okay je. Mungkin di sebabkan faktor badan saya yang besar dan lebar

saya 4bln pun xnampak wlpn anak yg keempat... mungkin sbb kurus kot...5bln br nampak sikit je. Alhamdulillah baby dah gerak minggu ke-19... skrg minggu 20 makin aktif ...hehe

tinggi saya 161,berat 78..16w dah nmpk Mcm 6-7bulan...org tua2 kata kantung besar..perut tebal..tapi dont worry ibu,normal je semua..janji baby sihat degup jantung ada.💕

Saya 7 bulan nak masuk lapan bulan pun perut tak nampak, gaya mcm 4 bulan baru. Orang asyik shaming je bump saya 😅

1mo ago

sama la. sya 7 bulan perut xberapa nmpk. buncit skit je. mybe sb saya ni rendah kot. nak kata besar sngt pon xlah sngt 😆 tapi kan sy nak tahu. prut akan bsar ni ke atau. msuk 8 dan 9 bulan dia akan besar . haha. sy first mom ..

dia atas prut msing2 . ad jgk sebb ktnggian mommy pon slah stu jgk . tp yg psti baby siht msa scan alhamdulillah . bump tu tolk tepi .aslkn bby dlm prut siht

Sokay awak. Depends jugak pada individu. Perut saya 6bulan tk nampak🤣orang sibuk kata mana perut. As long as baby sihat tkpe dh. Jangan risau okie!!😘

Sy skrg dh 6 bulan +, tu pun bru nmpk sikit je.. klu pki bju lggar mmg org tk prsan kta mgndung☺️ tp sluar dah ketat dh sbb prut mkin mbesar😄

saya preggnant sikembar pon org xnmpk skrg ngadung adik si kembar plk 35 mggu doc pon ckp perot kecik ye puan tp bby alhamdulillah berat ok

1mo ago

Alhamdulillah lega dengar, kita overthinking bila bab2 perut ni😅

Sy dulu 7 bulan baru nampak perut.. jumpa kawan2 masa 5 bulan, diorang tak puas hati sebab baru nak tengok sy berisi.. hehe.. sabar je lah..

saya masa dah masuk 3rd trimester baru orang perasan saya mengandung 😂 tapi berat anak ok je..lahir pun semangat badannya 🤭