Perut masih belum nampak

Hi TAP! nak tanya, normal ke kalau 4 bulan preggy but baby bump still tak nampak. Nampak macam biasa. Nervous pulak saya sebab saya 1st time mom #ingintahu #SeriusTanya

63 Balas

normal kot. hihii. sy pn nk msuk 4bln. langsung x nampak. . org skeliling pn xtau preggy. mgkin sbb ank sulung pn blh jd jgk

kalau 1st mom normal je. sye pun dh 8 bulan org ingt bru 3 bulan. skrg tgh preggy anak ke3 bru 1 bulan tapi perut dh besar

sama dgn saya usia kadngan dah msuk 8 bulan bru orng prsaan. tpi smua kata perut saya 3-4 bulan padahal dah nak bersalin

Normal je sis , sy pun time 5month bru nmpk baby bump hehe , skrg dah 7month nmpk besar dah 😆 . sye pn first mom jgak.

1mo ago

Yee awak , awak jgn fikir sgt tu tau yg penting awak dan baby sihat ❤️ . Aamin2 🤍

saya pon 4bulan sis , still tak nampak . firstmom jugak hehe. its okay yg penting baby kita sihat .don’t worry k

normal kot , saya second baby pun 4 bulan tak nampak . doc kata maybe dia kecik lagi kita ni dah pk bebukan hahaha

saya 3 bulan tak nampak lagi, bulan akan dtng tak pasti lah kan, besan saya 5 bulan dah nampak, ikot orang jugak

Ikut orang. Normal je saya dulu pun 7 - 8 bulan baru nampak. Kalau pakai jubah orang tak tau saya pregnant pun

normal tak nampak perut, ikut size badan, sayang dah 3 bulan nampak macam 5 bulan sebab perut tebal dan besar

normal.. saya first time mom pun risau dulu hari2 tny husb nampak x perut😅 tapi masuk 20weeks nampak dah