c-section

Tanong lang po sino po taga davao dito at naka try manganak sa SPMC? OR kahit di po tga davao ask ko lang po if magkano mostly nababayaran pag cs po?

4 Replies

Sa first baby nako mamsh spmc ko then ECS. Bill nko is 27k kay naby kay 4k. Basta maningkamot lang ug lihok ang bana or kinsay kauban nimo para mag lingap, mag social ug unsa pa para maka less mo. Promise. 0 balance jud mo mamsh. Kay ako nakagawas kog hospital nga wala juy nabayran. As in 0.

Sa brokenshire ko naka package.. Nag ask ko regarding sa CS Estimated Hospital Bill 60kpesos lesss s phealth tas pg walay phealth 80k ang Hospital bill, wala pdw labot kng nay complications ang baby.

Dili ko sa spmc pero lying in mi sa DDH, nasa 39k akoa then kay baby nasa 3k. Maayo if naay philhealth kag katunga pud ila gikaltas sa amoang bill, ECS :)

4y ago

Lying in sa DDH gani :)

barkada ko momsh nung feb nanganak. 130pesos siya cs delivery

4y ago

spmc ni siya momsh. barato kaayo lang