29 minggu tangan terkena alcohol

Tangan saya terkena alcohol ni tadi (spirit alcohol)...baru balik dari bengkel kereta, orang bengkel tertinggal benda ni dalam kereta saya...masa nak capai tengok penutup xde dan tertumpah sikit atas tangan sy...now risau takut bende ni serap dalam darah & effect kat baby dlm kandungan...😭

29 minggu tangan terkena alcohol
2 Balas

insyaallah x de apa2 sis sbb tumpahan tu sikit je kan.. saya chemist always dgn bende ni insyaallah if x terlalu bnyak insyaallah x effect smpai absorp or melalui hidu.. boleh tgok side effect kat awak jugak if x de muntah2 sbb terbau ke ape no issue insyaallah

5mo ago

Allahamdulillah...so far xde side effect lps kne tu...Terima kasih sis atas explanation...🥰

Tiada apa2 ni sis. Sa kerja di klinik kerap guna benda ni juga kadang2 perlu guna air spirit ni untuk hilangkan kotor dri tangan.

5mo ago

Terima kasih tlong jawab🥰...lega hati sy...