Kebas tangan

Kenapa dlm smnggu ni selalu rasa kebas2 tangan..Rasa takut nk pegang brg tkut terlepas..Pregnant 19 mnggu..Risau jugak..?

2 Balas

Saya pun mcm tu skrg 34mggu. Dr 30mggu dah rasa. Bila nak bengkok kan jari rasa sakit kan sis? Mcm sakit tulang. Nanti dah bersalin akan hilang. Normal tu org ckp. Hee

5y ago

Sama la saya wktu bgn tdo paling kerap..Sruh suami picit2 lame jugak baru ok..Klu tgh keje saya sapu mnyk angin je urut2 ckit..Nnti la next checkup klu masih berlarutan bg tau dktr👌

Mungkin kurang kalsium..