Kesan suntikan

Kalau tempat suntikan anak ada nanah nak buat apa ye? Patut biarkan atau pecahkan?? Suntikan first yg kat tangan. Sebelum ni penah bernanah jugak tapi dah terpecah terkena tangan saya, time tu keluar banyak samgat nanah sebab saya biar je. Ni mula bernanah balik. Patut ke saya pecahkan sebab takut dia berkumpul banyak dalam tangan tu. Harap sesiapa dapat membantu. Terima kasih #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing #firstbaby

2 Balas

Kalau Bcg jangan sentuh atau picit, biarkn ja..biar nanah kluar sendiri n lap bersih..anak saya 2 kali nanah memang badan baby akan rasa sdikit panas..tapi tu normal..tu tanda suntikan tu jadi

suntikan apa ni? bcg? anak umur berapa?