mummy thumb

Terkena skg @ pernah kena? Ada solusi yg boleh dikongsi.. sy sdg alaminya skg ni https://siraplimau.com/sakit-pergelangan-tangan-ibu-jari/amp/

1 Balas

Sye. Puas pergi macam3 klinik, mostly doc kata sbb saraf bengkak. Nak bg ubat x boleh sbb badan susu badan, doc bg ubat sapu je. Tu pun doc kata ambil masa utk sembuh. Then satu klinik ni tanya, awk ambil kalsium tak? Sye jawab le tak. Sbb ingtkn masa preggy je penting. Rupanya sye silap. Anak susu badan, jd kena juga ambil kalsium 1200-1300mg sehari sbb anak ambil zat dri ibu. Alhamdulillah dlm 2 minggu elok dah mummy thumb tu. Sye amalkan ostematrix Shaklee. Boleh contact sye utk prtnyaan lebih detail kalau berminat 😉 016-358 5235

3y ago

sis, time pregnant bole mkn ke ostematrix?