38 weeks 3 hari

Tanda² mau bersalin ka ni....sebab dari smlm sakit bagian bawa..lpas tu keluar lendir wrna mcm ni🥲#ingintahu #firstbaby

38 weeks 3 hari
10 Balas

sy dah 1bulan keluar tanda ni jalan bawah dah lembut tp takde tanda lain lg sakit2 pon kejap2 jer 37week.moga urusan bersalin kita dipermudahkan sis

2y ago

sama la tapi g berjalan lagi sbab kluar lendir tu je , kdang² je sakit kjap² . 37weeks jugak hehe

tq smua info nya🥲skrang masi lagi terasa skit...smoga d permudahkan la urusan sya aminnn🤲😌

sye pon mcm nie gak , tp bru 35week , keluar lendir mcm tu 3 hari lepas , then perut selalu mcm senak2

yer sis.. itu tnda2 nk bersalin..

yes...tanda2 nak bersalin dah tu

nak bersalin dahhh tu

Ye mungkin, dah berapa week dah awak?

2y ago

ni hari 38 weeks 4 hari....blum beranak lagi ni🥲😌

get ready ya mommy 💪😇

Yes.. mcm saya kena

Ye