Hai nak tanya mcm ni hamil ke tak?periot delay sampai sekarang,.awal januari keguguran.

Tanda hamil takde,cuma kadang² ada rasa mcm nak muntah.

Hai nak tanya mcm ni hamil ke tak?periot delay sampai sekarang,.awal januari keguguran.
1 Balas

better puan g klnik jumpa doc pakar sakit puan dan buat checkup ..jika try chck upt masih negetif tp ada simptom hamil..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

3y ago

kalau puan pernah mengalami keguguran pada bulan januari baru2 ni..sy rs kalau nk lebih pasti better puan pergi klnik jumpa doc mintk scan dan chck lg skali urine test di sana.. jika btl puan hamil.. alhamdulillah... mg smua baik2 shj di sana dan dpmudahkan urusan puan.. dan doa sy utk puan mg ada rezki utk puan kali ini..Allahuma aamiin.. Ya Mujib .