1st pregnancy setelah hampir 3 tahun menunggu

Takut bila baca post ibu² yang miscarriage bila usia kandungan dah capai 7weeks keatas. Bila scan 9 week baby takde heartbeat. Saya baru dari scan 6 weeks masih kantung sahaja kelihatan dan menambahkan lagi kerisauan di hati. Tapi saya cuba lawan balik perasaan tu, selalu pujuk hati, kalau betul rezeki saya ada takkan kemana. Sesungguhnya Allah mengatahui apa terbaik untuk hambanya. Bila saya solat saya doa pada Allah jika ini rezeki saya permudahkan lah urusan saya Ya Allah.. Semoga sahabat2 yang tengah pregnant, semoga Allah permudahkan urusan kita..

2 Balas

Aminnnn. Semoga allah permudahkan urusan awk dan dikurniakan bayi yg membesar dgn sihat dan sempurna 🌻