Hai nak tnya utk ibu mengandung boleh ke pergi tengok wayang? Sbb tkot pencemaran bunyi

Takut bby boleh pekak sbb bising dlm wayang

3 Balas

bunyi dalam rahim lagi kuat dari bunyi luar rahim. takde masalah dan takde isu utk baby dalam rahim. pekak bukan faktor luaran dari persekitaran

tak silap dr. imelda ada post pasal ni n dia cakap bole je. time tuh pum tgh viral pasal cita mat kilau, baca dia post cmtuh terus tengok. 😂 .

boleh je. bby dlm air ketuban n ada perut tebal mak, so xd3 lah sampai pekak