Takpe Ke Kalau Tak Makan Zincofer Pil?

Takpe ke kalau tk makan pil zincofer tu? Hmm. Tk mendatangkan apa2 bahaya kat kandungan kan kalau tk makan zincofer ni?#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #1stimemom

8 Balas

saya tak boleh telan zincofer, confirm muntah balik..so lepas discuss dengan Dr, saya beli maltofer.. kalau kk dia tak sediakan sebab maltofer mahal, so saya decide beli sendiri.. alhamdulillah dari first pregnant sampai sekarang dah masuk 34weeks, takde masalah apa..HB okay je setiap kali check up.. lagi pun maltofer sedap, boleh kunyah & rasa coklat manis 🤭😋