Assalamualaikum semua knpe ye Kdang2 mimpi bby dlm kandungan xde.

Takot plk rasanya

2 Balas

waalaikumusalam.. kalau dpt masa tidur.. sis bukak surah je.. sy download app surah.. setiap kali tidur sy bukak..inshaallah takde mimpi yg pelik.. sy pun ade mimpi yg mcm tu.. cepat2 doa mintak takde ape yg jadi..

1y ago

Tula kerap jgk mimpi yg sama. Bila terjaga tu menangis jgk la bila di pikirkan.

Seram.. download surah. sebelum tdo buka surah al-baqarah sis, setting biar berulang.biar je smpai pagi. volume slow pn xde masalah, InshaAllah xde pape.