Lamok Not Oks! (Take aways earlier)

My Take aways from the webinar earlier about Lamok Not Oks! That Mosquitos is a vector bornes diseases. Available din pala ang Jap E vaccince sa health center at also sa private clinic. •for babies as young as 9 months and also they will get a booster too. And delikado parin Pala talaga diba, nkakabahala.. Kayo mga Moms anu mga tumatak sa inyo kanina?!!...

Lamok Not Oks! (Take aways earlier)
8 Replies

Sobrang dami palang sakit ang makukuha natin sa kagat lang ng lamok, kaya dapat panatilihing malinis ang paligid.

3y ago

Oo ma diba Nkakatakot din