assalamualaikum, sy hndk bertanya kalau gatai dibibir kmaluan tp xde kputihan disbbkan apa ya ?.

Takde kputihan tapi mengalami kegataian di bibir kmaluan. skrg sy 24mggu. apa solusi nya ya ? ada ibu² pernah kena mcm sy tak ?

9 Balas

rendam air garam sentiasa tukar underwear. elakkan pakai pantiliner, amalkan yogurt plain. bagitahu nurse yang jaga awak tu. mana tahu ada krim yang boleh kurangkan gatal tu

pernah..doc pakar ckp sbb perubahan hormon.cube awk elak mkn mknn y beryis..manis.tp awk Amal yogurt plain

Solusi jumpa Dr je sis.. jgn malu. Cerita je.. sbb kawan sy sampai kena infection. Gatal pastu garu² bahaya

kalo sy dlu gatal2 mcm tu kuat mkn atau minum benda manis.. gatal die mmg xleh bawa bincang.. hihihi

pakai pantiliner ke? melecet kot.. atau tak sesuai. cuba stop dlu kalau pakai la.. sapu vaseline

biasanya kalau mkn bnyk bnda manis akn jdi mcm tu sis.

Jumpa dr dear sebab takut infection

byk makan benda manis kot

gatai garu la