hello, saya first time mengandung and baru first trimester, boleh ke nak makan maggi or bihun pama?

takda selera

4 Balas

Boleh je mkn tapi berpada2 sbb bnde2 tu ada msg N bhn perisa.. Time mngndung ada yg mulut rasa nk mkn, mkn je asalkn selamat😂ada stengh org pregnant xlalu nk mkn Ap2 lngsung.. So enjoy moment mngndung N jga sbaiknya n jngn lpe jugak mkn bnda berkhasiat tinggi😊

kalau boleh ni elakkan makanan berproses sebab boleh ganggu perkembangan janin

8mo ago

Enjoy je ibu :) everything in moderation! Kan pregnancy ni exciting! Congrats!

Boleh je. Cuba tambah sikit ayam ke sayur

8mo ago

Btul so boleh cover tmbah dngn protein2 yg berkhasiat.. Ibu kenyang bby sihat

boleh