megy / bihun pama

hai smua. mengandung 6 minggu boleh ke nak makan megy atau bihun pama? tak lalu nak makan nasi.

18 Balas

Makan je sis.. Sbb teringin kan.. Tapi jgn sllu..once in awhile ok..maggie ni perencah dia tak elok so kalau nak makan pakai half je then tambah lah sayur ke telur ke

Boleh je sis..tapi sy sarankn rebus dulu maggi tuh(ni maggi segera la) lepas tuh tos kan air then bru msk..sbb lilin kan..then better letak half je perencah dia..

Makan boleh je tapi lebihkan sayur-sayuran.. sebulan sekali ok dah tu kaalu mengidam mee pama ke maggie segera... tapi jgn magie yg pedas2 mcm samyang korea..

masa sya dlu tiap mggu skli hadap 2 bungkus maggi pama tu😂. tp masa nk buat buku hb low pulak . terus tak mkn dah. tp sbln skli tu ada la . sllu takde dah

Mkn jelh buat lepas rasa mengidam tu , tapi jngn terlalu banyak sbb Manggie ni bnyk bahan Ajinomoto, kebanyakan nya blh menyebabkan baby blh kena kuning

Boleh je kalau nak makan sis tapi berpada lah. Maggie ke mee pama ni tak bagus kalau makan selalu..Nak makan ingat baby tu yang selalu saya buat la

Boleh sis..tpi jangan selalu..sbb makan maggie ni tak bagus untuk kesihatan..lagi2 klau time pregnant tp buat lepas rasa mengidam tu boleh je

Saya haritu pon teringin nak makan mee pama tu. Saya masak sebungkus, makan sesudu dua je, selebihnya suami yg habiskan. Bagi rasa rasa jela.

Hehehe.. Sy makan je mee segera kadang kadang sbb teringin.. Husband yg masakkan..dia mkn bnyk..sy mkn sikit jer nak lepaskn rasa ngidam tu..

Boleh je...asal.lepas teringin..jgn mkn selalu lah lepas dah dapat sekali tu..Sy dlu mkn maggi pama tu tpi lpastu rsa bersalah kat baby..😅