rasa mcm tekoyak koyak wlupun takde yg koyak

Tak taulah nk ckp sakit cm ne tp mcm dikoyak koyak kat celah situ?? bila kita telebih aktif bejalan lama² lg lg skrg nak masuk 36weeks... Perut mengeras len mcm xleh duduk lama²..xleh berdiri lama². Kdang xleh baring perut ngeras... pastu rasa muka tgn kaki kembang semacam je???? bukan bengkak tp kembangggg..mcm cake coklat moist baru lepas kukus???? ada ke yg rasa mcm ni jgk??? hope normal je semua ni... & Kalu ye pun petanda nk lahirkan baby moga Allah bg petanda yg jelas.. first baby...

1 Balas

Kdg2 sebab terlalu byk bergerak... Sy kena dulu spai jln tbongkok2 sebab sakit Sgt... Lpas p menurut Baru bleh bjalan elok... Baby pn mudah je kluar

4y ago

Wahhh.. sis mngurut masa kandungan bpe bulan?