Lewat priod tapi negatif

Tak tau nk ckp MCM mana..lewat priod dh nak masok 2 minggu..tpi Maseh 1 garis je...mula2 cek dulu ada garis smar2..dh tu cek balik hari ni 1 garis je...sedihh rase..tpi kenapa priod Sya lewat ye..cek upt pun ada yg tak betol...😔😔..ada upt yg bagi 2 garis palsu😔..sedih nya#pleasehelp #firstbaby

6 Balas

jgn stress sis..kdg period lambt bole jadi jugak sbb stress.. klu sis cek upt Ada 2 line Samar sis Cuba scan plak..mane tahu bole nampak.. sy doakn sis dpermudahkan segala urusan n mudah² positif nanti 🤲🏻😍

2y ago

amin2..