Positif ke ni?

Tak tau la positif ke ni kaset ni slalu bagi false positif smpi malas da nak happy haha. Tp kalini terang sikit line dia n x kabur2 mcm dlu

Positif ke ni?
9 Balas

Kalau period teratur & lambat dtg seminggu patutnya line dia dah terang. Kalau samar pun samar yg terang. Saya pun kurang percaya jenis upt yg ni. Takut dia tak berapa sensitive atau dia beri false positive. Cuba guna dip & tell, murah & lebih accurate. Dan bacaan kena within 10min. Kalau lebih dia dah tak valid

1y ago

Ikut dpo sis

Sy pun pernah main2 je test msa lewat period time mengandung tu. Sbnrnya rimas sbb sy jenis regular period tp resah period x turun, kbtln tinggal upt ni dgn upt strip hat murah2 tu.. itu pun dpt free je sbb dok beli supplemen kesuburan kononnya.. hahah.. sekali test main2 tu la btl2 melekat dah..

saya masa prgnant saja try test air kencing naik double line mcmni satu terang satu pudar mcmni , lepastu direct p klinik berdekatan pastikan rupanya betul prgnant .

Betul sllu bg false +ve. Jgn buang masa sis beli upt yg sensitive kalau dah missed period x pening ashik nk berteka-teki +ve ke -ve

1y ago

nama apa kedai yg sis. beli?

penah jdi cuba lgi seminggu terang n prgnat 3weeks

positive TU in shaa Allah .. try after 1week ea..

Sis ada test lagi tak? Makin terang ke?

mcm sy last2 check swasta terang

positif