Tak tahu saya hamil ke tak

Simptom2 kehamilan langsung xde. Tapi perasaan ingin tahu tu membuak.. Akhirnya saya test upt pagi tadi. Hasilnya negatif💆haid lewat satu hari. mohon kata2 semangat dari anda semua. Dan doa kan saya hamil #pleasehelp #TTC #ingintahu

Tak tahu saya hamil ke tak
9 Balas

tq semua. saya dah datang period tgh hari tadi😣☺️☺️ xpe. xde rezeki lagi bulan ni. trma kasih bagi kata semangat kat saya. semoga Allah sahaja membalas kebaikan anda semua.

samelah ngan sye sis asal lewat period je sye standby byak upt tp tetap negative..PERASAAN nak anak tu membuak sngat walaupun anak yg ke 3

if period u tkdtg lg dua tiga hari , tggu lepas seminggu bru buat upt sbb maybe uri belum bentuk sbbtu tkdetect . insyallah ad rezeki

Seeloknya jgn berharap. Takut nanti kecewa. Pape pun kne tunggu period delay 1-2 minggu. Baru test upt.

check leps sminggu ye awk, smoge ade rezeki awk, insha-allah... truskn prjuangan jgn ptus asa ya...

cuba buat diet control & bersenam sis.. kdang kilang telur kurang aktif gitu🤭🤭

Kita sama2 berjuang ya... Moga2 ada rezeki kita nnti #hug

semoga ada rezeki utk sis dont give up🙂

cek lepas seminggu