luahan.

Tak tahu nk luah dkt sapa..fmly are toxic, hmm..paling sedih suami bila marah, cth kita tegur pasal game,normal la kita mmbebel psl game tercakap lah dpn mak psl bgun tdo je game malam nk tdo main game slh ke..dia marah kita balik, then ungkit psl hal rmh la apa la..sapa je x sedih smpai hri ni still rasa xde mood. Tp dia still rasa mcm xbt ap2..hritu masa ex dia dtg dgn tunang dkt rmh, bukan main dia puji ex dia.. Sdgkn kita dkt depan dia mcm kayu. Sapa tak sedih? I dont get a support. Hm.

1 Balas

Bila suami tak faham erti disebalik akad nikah inilah jadi nye, org kawin die nk kawin, msa kursus nikah tu myb die tido agknye.. nafkah isteri bkn shj zahir tp juga batin..nafkah batin tu bkn nye jimak shj tp turut melibat suami perlu mnjaga hati isteri.. ibu bapa pulak x sptt nye masuk cmpur hal rumaj tgga ank2.. bersabarlah dear..dugaan berumah tgga..cube bincang dgn suami elok2..