Hi momies, kalau baju baby lama n barang yang xpakai, selalunya buat apa ya😅 Rumah kecikk😅😅😅😅😅

Tak tahu nak sumbat mana dah😂#ingintahu

3 Balas

Baju anak2 dgn barang anak2 dlu i sedekah je atau pun jual.. sbb tak plan ada yg ke 3 tp skrng since incoming nk dpt yg ke 3 i beli yg baru smua🤣🤣🤣. Klaw rumah besar boleh simpan yg mna boleh simpan tu kita simpan klaw tak kita letgo jee nnt beli baru.. ok laa kan stiap anak2 merasa pkai baju baru tak repeat yg adik beradi punyaa😄😄

kalau sy bg dekat org sis. kdg sy bg dkt rumah ank2 yatim mcm bju2 raya yg ank da x muat.

kalau nak sedekah baju...kasih kat saya sis