Refer Hospital for Pregnancy

Tak tahu nak rasa apa😔...skrg 8w..smlm ada spotting..hari ni gi scan...Dr xnmpk jantung/baby...just nmpk kantung...rabu ni refer HKL utk TVS...ada tak mommies² mcm saya😔 #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Mungkin sbb kecik sgt, takpun sbb perut tebal, takpun sbb jenis rahim retroverted jd mmg kena scan TVS utk nampak. Jangan risau lebih-lebih lg. doa yg baik-baik. Tunggu keputusan TVS mcm mana. sy sampai 12 minggu kena scan TVS utk nmpk kantung/baby. Masa scan awal dulu ramai je doktor ckp confirm gugur lah kandungan tk menjadi lah, padahal sy dh inform rahim sy retroverted uterus, susah nk nmpk kalau scan dr atas. Nasib la jumpa doktor berakal yg terus buat TVS, alhamdulillah nampak elok je

3y ago

Sy buka kt klinik swasta jd ikut suka. Sy buka masa 12w.