Terlampau suka dengan baby..

Tak sabar nak baby keluar..nak main² dengan dia..nak pegang baby orang tak boleh,sebab covid kan..bila pergi klinik tengok baby orang rasa geram je..hehheehe..entah² bila baby lahir kalau tak tidur pun tak apa jaga je dia sepanjang masa..xsabarnya..

2 Balas

Hi mommy. Moga dipermudahkan ya urusan kehamilan dan kelahiran. Jaga diri masa pantang nanti 💕

sma la kita sis... x sbar rsanya... bgun pg pasti tgk kalendar kira hari bersalin... 😊