Anak 2 bulan

Tak paham laa knapa anak tido sekejep sekejap even dah bedung kasi susu kenyang kenyang tapi anak org lain boleh tido berjam jam 😭 rasa diri ni ibu yg tk reti pape 😭

3 Balas

ank awak sme lah anak sye dr lahir smpai skg umur 2 bulan pola tidur tak mnntu. susah sangat nak dpat tidur lama n lena. dlam shari tu kalau siang 4 jam je dea tidur malam pulak 7 jam mcam tu. tu pun skjap2 tjaga.

cuba before tidur bg dia tummy time , bg dia penat , lepastu bru susukan dia , kene cuba bedung dgn tak bedung tgk mana dia selesa . anak saya siang terpaksa bedung bru lena , mlm tidur tknk bedung bru lena .

8mo ago

ye betul.. cuba sembang or tummy time dengan anak.. bagi dia penat lepas tu baru bagi susu.. mesti dia akan tidur lena sebab dah penat..

Kalau die xtdo bgnkn je n bacekn buku main dgn die smpai die penat