Baby tido tak lena

Macam mna nk buat baby tido nyenyak and kenyang lama , sy bagi susu formula 2onz-3onz , jarak 2-3 jam tapi baby lapar tak sampai 2jam . Lepas minum dah buat sendawa still tak kenyang and tido pum tak lena sangat , perut tak kembung dia selalu kentut tapi kuat sgt menggeliat dan jarang buang air besar.#bantusharing #firstmom #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

Baby NB mmg akan kerap minum susu,jgn risau selagi dia xda masalah kembung & dia sendawa slpas minum dia ok…if dia xsendawa tp kentut pn xda masalah…kalo full bf baby xbuang air besar lama max 7 hari…if susu formula max 5 hari…