tidur menonggeng

Tak apa2 ke kalau anak tidur menonggeng? Lately ni anak saya suka tidur menonggeng bila saya betulkan posisi tidur tu dia tidur menonggeng semula. Saya jadi risau pula nak tidur pun susah asyik perhati anak saya sja. Sekarang umur dah 10 bulan 17 hari.

2 Balas

Its ok. Asalkan kita monitor salur pernafasan nya agar tak terhalang dgn bantal atau apa2. Mungkin menonggeng tu anak akan jd lebih lena

Blh jd sbb cacing x puan? Anak sya pun mcm tu, tya ke kk dorg ckp mybe cacing

2y ago

apa kaitan cacing dgn menonggeng ye? boleh explain x. dlm badan kita mmg dah sedia ada cacing nie.