bf mom

Tak ade petua..hari2 stress.cuma mind set tu mmg ada.utk bf anak.anak minum direct.tapi bila pump byk ni juga dpt.mmg bg minum botol juga lps pump.alhamdulillah..rezeki anak no.4..hakak buat askrem milo campo susu bf.haha.anak2 pun suka.depa kata sedap la ummi.??

bf mom
1 Balas

Kalau perasan 1st pam 10oz tu ssu cair..makin lama makin pekat susu tu..kalau anak mnum susu depan saja najis anak hijau..sbb xdpt susu belakang..khasiat dia lebih susu belakang..mcm2 la..dpt belakang..hakak dlu pun xpaham apa..yg hakak tau anak sulong akak dlu direct feeding 2mggu je..kesian akak pun xde ilmu bg anak nyusu..lps tu ssu badan sampai 6 bulan je kering sudah..la ni susu terlebih byk..dr ank no 2 mcm ni..rezeki..alhamdulillah