Risau Melampau 😓😥

Tahun lepas saya keguguran, scan di clinic 4 kali baby masih tak berkembang, gugur bulan ke 3, cuma ada kantung tapi tak ada baby. sedih tak ada siapa yang faham, keluarga suami perli saya tiap kali, seolah mcm tak ada apa yg belaku kt saya. ramai yang bgtahu walaupun gugur tetap kena berpantang, tapi saya tak tahu dan tak berpantang, mak mertua cuma kata sakitnya mcm period je, sy rasa ibu yang berpengalaman gugur sahaja tahu mcm mana sakitnya. tahun ni berhasil mengandung lagi, sy risau sgt jadi mcm kandungan pertama. doa sy juga ya 😭

2 Balas

sy bru je gugur ahad hritu..skrg dlam pantangg..tapi kne jaga elok..sbb pantang gugur ngn pantang berslin biasa sama je..semoga dipermudhkn urusan puan ye..

3mo ago

terima kasih byk Puan 💕

Kalau pernah ada history gugur, mintak je ubat duphaston utk suppory pregnancy. Semoga baik2 aje.

3mo ago

okay sis, terima kasih nanti sy cuba tanya doc sekali utk ini 💕