sharing

Tahun lepas bulan 6 misscarriage 5mths. Now preggy lagi alhamdulillah. Due date lebih kurang baby sebelum ni. Doakan baby kali ni dipermudahkan segala urusan dan selamat sihat dan kuat sampai bersalin. Alhamdulillah mengandung kalini mudah sangat. No morning sickness. Seminggu dua je makan tak selera. Sekarang dah selera semula. Sampai berat bertambah2. Alhamdulillah. Doakan ya. #24thweeksandcounting

11 Balas

Mudah-mudahan kandungan sis kali ni baik2 shj shingga hari kelahirannya nanti..amin..amin

5y ago

Aamiin terima kasih :)

Alhamdulillah semoga membesar dengan sihat baby. Dan semoga dipermudahkan amiinn

5y ago

Aamiin terima kasih :)

Semoga dipermudahkan ye and hopefully baby sihat☺

Amin semoga baik2 saja ya sis🙋🏻‍♀️

Aaminn.. Semoga bby sntiasa sihat

Smoga dpermudahkan sis..

tahniah awak

aamin sis

Aamin..

Aamiin.