Urin test RM31 klinik kerajaan

Tahun lepas buat upt di klinik kerajaan rm1 ja.. Hari ni terkejut kena caj RM31.. Mungkin sy yg ketinggalan info..? Benefit diberi utk kaki tangan kerajaan shj.. Nak tak nak, kena buat jgak sbb nak guna utk bkak buku pink..

Urin test RM31 klinik kerajaan
70 Balas

Saya pulak buka buku pink FOC. Seringgit pun tak charge. Cuma cucuk kancing gigi 2× kena bayar. Rm5 untuk sekali injection. Rate lain2 ke ikut kk.

4y ago

Saya 2 kali cucuk so 2 kali bayar. Lain kk lain harga agaknya ye. Procedure pun lain. Sebab sy buka buku takde langsung mintak surat nikah ke bil api ke. Terus boleh buka mcm tu je