+ve c19 buat kali kedua.. dugaan preggy 25w+

Tahun 2022.. buat kli keduanye kne c19.. kli pertama semasa tahun bru cina.. mse tu blum preggy.. now.. preggy 25w+ terkena lgi c19..mula² kne cirit birit ringan.. ingtkn betul² cirit birit.. ok.. layankn.. dri jumaat 11.11 smpailh 13.11.. ok.. 13.11 tekak mula perit . Decide pegi emergcy sbb perut still xslesa . N baby xaktif mcm sllu.. dh smpai emergncy amek urin,darah.. last swab.. skli sngkut..maka 13.11 bermulalh duduk dlm bilik isolasi di labour room.. rsau,takut suma ade sbb preggy dh second trim.. tp . Alhmdulillah...syukur pada Allah xde melarat².. semakin membaik.. just msuk air sebb cirit birit plus tber gula naik plak.. dri dpt balik semalm.. kne smbung lg kt ward hri ni.. hope hri ni dpt balik dn smbung kuarntin kt umah...

2 Balas

mg puan cpt sembuh..aamiin..kuatkan smgt k..aja2 fightimm✊🏻🔥mg Allah pmudahkan segalanya..Allahuma aamiin Ya Mujib

1y ago

sm2 kasih😉✌🏻

Semoga cpt sembuh sis . sy pun baru recover dr covid . 26w preggy .