Cirit birit semasa pregnant

saya nak tnye , sape pernah kne cirit birit mse mengandung ? mcm mne korang handle , sy tgh alami plus perut mengeras je , rsau jgk .

2 Balas

Pergi klinik. Nanti doktor akan bagi ubat yang sesuai. Kalau awak dehydrate, doktor akan drip air sekali. Macam saya dulu tak kena drip sebab saya cepat bertindak.

sy dh g klinik xd , doc bg air garam n ubat tahan sakit je

5mo ago

I see. Alhamdulillah. Makan ubat seperti yang disarankan doktor. Elakkan makanan yang keras, berminyak, pedas buat sementara waktu. Macam saya waktu kena cirit ni, saya makan bubur dengan anything soupy.