Hidung baby 2 bulan bunyi kroh kroh

hi, tahu tak kenapa baby 2 bulan kalau tarik lepas nafas kuat2 dia bunyi kroh kroh kat hidung . kalau nyusu gelojoh pun byi mcm tu . kalau rilex, cool je nafas tak bunyi . normal je .

4 Balas

Baby sy pernah mcm tu pergi klinik xde ape2, tnya doc pun doc ckap normal.. Alhmdulillah skrg 3 bulan dah xde bunyi tu.. Cuma kalau merisaukan boleh la bawa jumpa pkar..

Saya direct g klinik pakar kanak2.. Kalau d biarkn lama takut jangkitan paru2.. Cegah sebelum teruk sis.. Alhamdulillah baby sy dh okey..

penah baca katanya normal. sy pernah tanya doc kt kk, dia ckp peparu ok xde masalah

anak saya pun sama sis.