nak makan apa ekkk???

tahan wad hari ke 8 dah... still xblh balik... mcm2 hosp krjaan nii aduhh... mslh nak hbiskan antibiotik jaa , ni dh smp nak kena cek darah lagiii tggu result lagii.. stress dah . mmg kesian kat anak ,tapi main dgn ibu tertekan nii apa yg nak blh buat???

2 Balas

biar jela doctor tu buat kerja dia dulu.doctor tu nak make sure anak awk sihat je. xde masalah lain. kalau ada masalah apa2 kang kata doctor x buat kerja pulak. buat kerja pon salah.

ikut je la apa yg hospital suruh. dr lebih tau apa yg terbaik utk mommy & anak. banyakkan bersabar