Adakah ini kembar?

Tadi sy pergi scan kalau ikutkan tarikh period dah 9 weeks. Tapi tadi baru masuk 7 weeks. Bila scan tgk ada 2. Doc kata twins tapi saya mcm tak percaya sebab nampak 1 saja kantung and takde genetic kembar pun dlm family. Tapi takde heartbeat lagi. Boleh tak share pengalaman ibu semua pernah alami macam ni ke? #bantusharing #seriusnanya #pleasehelp

Adakah ini kembar?
11 Balas

Fyi babies ni dah pun digugurkan setahun lalu because tak bernyawa