Scan baby

Tadi scan baby tapi kantung saja ada. Janin belum nampak. Spttnya usia kandungan sy 7 weeks 2 days but dktor said kandungan sy bru 6 weeks 2 days. Kena tggu 2 minggu lagi utk scan blik. It is normal? Sedih bila doktor cakap dia tdk dapat pastikan baby dlm keadaan sihat or tak :( #1stpregnancy

4 Balas

sama dengan saya sis, sptutnya yg sye scan kali ke 2 tuh dh nmpk heartbeat pahtu bila sye bleeding, sye gi klinik Dr ckp dia x nmpk dh heartbeat baby, sye sedih sngt, ni kena repeat lagi scan after 2w, doakan sye jugak.. Dr pun x pasti mcm mne dgn kandungan sye nih