Darah disertakan lendir

Tadi saya pegi tandas da drah keluar disertakan lendir normal ka itu?

3 Balas

kalau awk tgu hari, tu tanda nk bersalin tapi kalau lmbt lgi nk bersalin, sgt x normal. kne pegi hospital utk check.

1y ago

Spttnya dute prid sy hri ini tpi sikit ja klur darah tapi skli dgn lendir..

Dah berapa bulan? Kalau awal kehamilan biasanya panggil spotting. Tp sikit jela kuantiti nya

1y ago

Saya blum cek lg sis..ya mmg sikit ja klur dia

xnormal kalo masih baru

1y ago

sikit or banyak xnormal dik,kalo kandungan still baru..terus jmp dr