muntah darah.

Malam malam mcm ni la susah nak tidur. Asyik muntah muntah smpai last ni muntah darah.. yg lebih tu dlm lubang tandas. Bila dh pelik time muntah kenapa bau darah disertakan gas dn sakit bahagian dada dan tekak. Alih alih keluar darah pekat.. ada sesiapa pernah kene tak?

muntah darah.
8 Balas

Pernh alami bndaaa niii.. masa trimester pertama n kedua.... 😬 dia pnya sakit perghhh! Btw darah ni keluar sbb kita terlampau kerap muntah atau batuk.. so kt dlm dada or tekak tu jd lukaaa..... xbahaya pn, tp klauuu dlm kuantiti yg tlmapau bnyk mgkin blh jd bahaya..... sy lps minum ubat gastrik yg wrna putih trs bkurang munth darah n hilang.. alhamdullilah

4y ago

teeima kasihh ..risau saya

saya pernah.....alahan teruk. sampai dlm tekak luka muntah dari pagi sampai mlm...better sis asap pg hospital. alahan terlampau teruk pun tak bagus.

4y ago

haha ..dah nak masuk 6 bulan dah

better pg hospital sis sy dh 12kali admit ward sbb alahan teruk kndungn sy dh 23week tp still teruk xtau la bila akn berakhir

better sis g hsptl asap ..tuk dptkn rawatan..mg d pmudahkan segalanya..dan mg cpt sembuh..aamiin

alhamdulilah saya tak pernah ada alahan apa apa

xprnah pulak. sis cepat2 ke hosp ye

Kena segera ke hospital

xpnh..cept p sptl yunk