Result MGGT

Hai mommies semua...maaf nak tanya. Utk result MGGT akan dapat tahu bila ya? Sebab pagi tadi 20/9/19 sy dah minum air gula. So nurse xde bagitau apa2 utk tahu results dia. Adakah results pada hari yg sama atau next follow up baru diberitahu. 1st time kene minum air gula utk 1st baby. #15week6days #1stpregnancy

2 Balas

Biasa kalau sangkut nurse akan call dalam masa 7hari bkerja. Tp kalau nyrse xcall tu maknanya ok la tu..so alert je la kalau fon ringing nanti.

5y ago

Ohhh...ok2. Tq sis...ingt result tu dlm hari ni nurse call. Risau sgt ni takut sangkut. Huhuhu...

Kalau result tinggi kk akn call dh tempoh 2 minggu cmtu.. kalau okay je, diorg x call.. sbb sample drh kk akan hantar ke lab hospital..

5y ago

Ohhh...ok2. Tq sis...