Review Doktor

Tadi sampai klinik kesihatan ibu dan anak jam7.30 ambil nombor, check urine & darah. Siap tepat pukul 10 sebab lambat datang ? Secara keseluruhannya keputusan ok. Berat Baby 2.7kg Air ketuban ok Uri ok Hb 11.2 Jantina mungkin boy. Doc siap tunjuk telur hehehe..tapi mana2 pun ok. Tadi tak tanya jantina pun doktor KK sendiri bagitau. Sekian perkongsian

1 Balas

Syukur laa sis kalo smua result ok..sis kira tgu hari dah ni kan? Slalu nmpk mcm sis coment dah 36w kalo xsilap😍 Moga semua urusan bslin sis nanti dpermudahkan...amin Yg best sis dtg awal..slesai pun awal.. sy dtg awal mau dkt tghri bru balik o..sbb urusan ambil drh sm kncing dmkmal tu lmbt..ramai org.. Sis bklinik d kkia area kk sblh mn?

5y ago

Adehh punya bagus bgitu..cpt dtg cpt balik.. Tmpat sy hmmm sabar2 laa sj sis..bdiri duduk sy mnunggu tlmpau lama..