pelupa terukkk

Tadi rebus kentang nak buat mashpotato untk bby..lps tu laki ajk g econsave...terus pkai tudung n keluar...balik tu baru perasan api dapo xtutup...dah penuh asap 1 rumah dgn bau hangit...nie bukan pertama kali jadi kes lupa nie ...sy bru bersalin bby sulung 6bulan lepas...huhu...ada x mak2 sini sama dgn sy??risau bila mcm nie...mcm2 blh jd...?

1 Balas

Kena tune balik you punya fokus. Rehat secukupnya. My baby pun baru masuk 6 months, kadang memang kalau time letih, jadi cepat lupa and tak fokus. Kalau ada tips, I wanna know too.