GDM

tadi pihak nurse hospital andorra call cakap sye sngkut gdm 11.3 😞 mommy yg sngkut gdm bole bagi pengalaman ? sbb ini first pregnancy sye,nurse cakap kne buat test bsp 😭😭

2 Balas

kena jaga laa pemakanan... 7.7 ke ats di Kira gdm la.... kalu gdm awk xturun jugak mse nk beranak mesti doc akn sruh awk beranak awl.. bnyak kn minum minerals.water yew

sis selepas p buat bsp ni macamana bacaan sis ? sy pun esok kena buat jgak ni n refer hospital untuk jumpa pakar pemakanan