uri duduk tepi

Tadi pergi scan..doc ckp uri duduk belah tepi mcm nk pergi ke bawah..sy baru 18w..sape ade pglaman yg sama nk tau pglaman kawan2 lain....doc dah ckp xperlu risau sbb msih awl...ni baby first sy stlah ttc 8y..tq pada yg sudi jwb..

1 Balas

Btl apa doc ckp..awl lg sis..dont wory k.. mcm sy ritu uri d bwh..maka ms wik ke 34 kne buat operation pp type 3.. alhmdulillah smuanya slmt..jgn risau2 k.. sis kne byk rest... Jgn stress...jg dri bebaik...