Size fetus kecil

Tadi pergi scan and Dr check size fetus kecik dr sepatutnya. Saya supposedly 8 weeks skrg tp tadi scan janin size 6weeks 3 days. So Dr suruh tggu 2-3 minggu lg. Ada yang pernah mcm sy tak

3 Balas

Salam sis saya sepatutnya 7week dah tapi tadi scan doc ckp mcm 4weeks boleh tahu tk dulu kes sis mcm mana ye and saya ada keluar darah sikit

ye penah.. sepatutnya time tu sy 9w tp scan janin bru 8w.. and sy bru je gugur 3hri lepas

4y ago

brp lama ambil proses nk gugur tu sis?

saya pernah mcm sis

4y ago

1 lagi, doa pada Allah, jika kandungan tu yg terbaik utk aku dan suamiku, mohon kuatkan dan sihatkan kandungan tu. tp jika tidak, aku redha dengan ketentuanMu. banyakkan fikir positif ya sis. smoga dipermudahkan :)