Twins Baby.

Tadi pergi scan baby ada 2 kantung, cuma satu kantung je ada baby n heart beat. Satu kantung lagi kosong doktor cakap. Ada kemungkinan ke satu kantung lagi tu untuk baby menjadi? Ada sesiapa yg pernah alami macamni? Pernah tak buat checkup selepas 2weeks? So keadaan baby dalam kantung membesar x? Please 🙏🏻 #firstbaby #1stimemom #pregnancy #doakanyangbaik2

Twins Baby.
4 Balas

Sy pregnant twin jugak skrg. first scan dalam 6w tapi nmpk kantung je. Dr Pon xsure Sy pregnant twin ke tak mase tu. 2nd scan nmpk sorang je baby dalam perut, sorang lagi tu tak tau dia nyorok ke ape.huhu. 3rd scan 11w da nmpk dua kantung dua baby Dan heart beat skali

3y ago

mase first scan dr da nmpk dua kantung. cuma dia xsure je.

Saya mengalami kes yang sama , satu kantung dah ada heartbeat satu kantung lagi kosong , saya akan check lagi 2 minggu lepas tu baru tahu jawaban soalan yg sama dengan puan 🙏🏼

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini..tp xpe sy try up status puan ni ea..jika ada mommy ada pnglmn ttg ini blh share pnglmn mereka.dgn puan.. mg dpmudahkan segalanya..aamiin

berapa week dh puan?