berjaya pregnant after etopik

tadi pegi hkl sebb sakit sakit belah kiri sama mcm sakit etopik lebih kurang je, last year buang blah kanan igt yg ni tk menjadi tapi allah maha besar kun faya kun 🤲🏻 baby duduk betul kat tempat dia (dlm rahim) alhamdulillah ni my3rd baby anak first dah 3year, second etopic, 3rd ni semoga baik baik saja ❤️ korang yang tinggal satu tube tu jangan putus asa ya! me atfer 10 month pregnant balik tanpa rancang. igt la allah sebaik baik perancang 🤲🏻

berjaya pregnant after etopik
2 Balas

alhamdulillah syukur rezeki dari Allah 🥰. jaga diri baik baik, semoga segala urusan awak dipermudahkan 🌹

Congrats Be Happy 😊 Jaga Diri baik baik ye . Nie Berape week

10mo ago

Baik🫰Tc Of Ur Health Ok . Don't Worry About Anything ☺️ N Pray Hard💪